Apurahaa paikallisyhdistyksille

Hämeen lasten säätiö ei maksa hallituksen jäsenille eikä asiamiehelle kokouspalkkioita, hallituksen jäsenten matkakustannukset korvataan valtion matkustussäännön mukaisella tavalla. Hallitus ei maksa asiamiehelle palkkaa eikä palkkiota.

Säätiö ei ole antanut lainoja tai vakuuksia lähipiiriin kuuluville tai tehnyt muitakaan säätiölain tarkoittamia toimia lähipiiriläisten kanssa.

Ilo on lapsen oikeus. Lapsen tuottama ilo toimii parhaimmillaan positiivisena lähteenä yhteistyölle ja kumppanuudelle. Hämeen lasten säätiö myönsi juhlavuosien kunniaksi (säätiö 10 vuotta ja Lapsen oikeuksien sopimuksen ratifiointi Suomessa 25 vuotta) MLL:n Hämeen piirin alueella toimiville MLL:n paikallisyhdistyksille kymmenen (10) 1 000 e:n suuruista apurahaa sellaisen vapaamuotoisen tapahtuman järjestelyihin, joka on lapsille, nuorille ja perheille maksuton ja jossa edistetään lapsen oikeutta hyvään kasvuun.

Hämeen lasten säätiö sai 20 hakemusta, joista säätiön hallitus myönsi apurahat seuraaville yhdistyksille: Ylöjärven paikallisyhdistys, Mouhijärven paikallisyhdistys, Hauhon paikallisyhdistys, Forssan paikallisyhdistys, Hollolan paikallisyhdistys, Humppilan paikallisyhdistys, Kangasalan paikallisyhdistys, Koivistonkylän paikallisyhdistys, Punkalaitumen paikallisyhdistys ja Vesilahden paikallisyhdistys.